American cookies

chocokoekjes

 

  • 100g zachte roomboter
  • 75g suiker
  • 1 eetlepel honing
  • 60g chocolade
  • 150g zelfrijzende bloem

De boter met de suiker en de honing tot creme roeren. De bloem zeven en samen met de chocolade door de botercreme roeren. Het deeg vast kneden en in twee stukken verdelen. Van elk stuk een rol maken van ca. 4cm dik. De rol verpakken in folie en minstens 1 uur in de koelkast leggen.
De oven voorverwarmen op 200C.

Een bakplaat bedekken met bakpapier. De rollen in plakken snijden van ca 3/4 cm en op de bakplaat leggen. Midden in de oven ca 10 min. bakken.

Even laten afkoelen op de bakplaat en dan verder afkoelen op rooster.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.