Appelkoeken

Zondagnamiddag…koffie….en een koek om zonder schuldgevoel van te snoepen!DSC_8214[1]

150 g havermout

2 eieren

2 eetlepels kokosolie

2 koffielepels kaneel (meer of minder mag, volgens je eigen smaak)

2 grote appelen

snufje zout

Oven voorverwarmen op 180°C

Mix de havermout en de eieren tot een gladde massa

Laat de kokosolie smelten en voeg deze bij de havermout.

Rasp de appelen heel fijn en roer samen met de kaneel en het zout dorheen het mengsel.

Bekleed een kleine ovenschaal (of bakvorm) met bakpapier en giet het deeg in de vorm

Bak de koek ongeveer 50 minuten af in de oven.

Laat afkoelen en snij in stukken.

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.