Avocado met ei in het kuiltje

Een lichte lunch, heel gezond, lekker en eenvoudig.

h2mec0VIEQgEPHeNgbjeZ_9RVHvgpY8-vaSd4a2gY4U=w1040-h685-no.jpg

 

 

Voor 1 persoon:

1 avocado

1 ei

2 lepels geraspte kaas

1 koffielepel knoflookpoeder

zout en peper

 

Verwarm de oven voor op 190°C

Halveer 1 avocado en verwijder de pit

Zet de helften in een potje met de snijkant naar boven zodat ze niet omrollen

Klop het ei, samen met wat lookpoeder, zout en peper los

Giet het losgeklopte ei in het kuiltje. (1 ei vult mooi de twee helften)

Bestrooi het geheel met geraspte kaas en strooi nog wat peper erbovenop

Bak ongeveer 15-20 minuten in de voorverwarmde oven

Serveer met toast en…een lepel

Smakelijk!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.