Chocoladecakejes

brownie

  • 125 gram boter
  • 100 gram pure chocola
  • 2 eetlepels chocopasta
  • 150 gram suiker
  • 2 eieren
  • 150 gram zelfrijzend bakmeel
  • muffinvormpjes

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Breek 100 gram pure chocola in stukjes.
  3. Smelt de boter in een pan met dikke bodem op laag vuur.
  4. Voeg, zodra de boter gesmolten is, de stukjes chocola toe en roer met een houten lepel totdat je een grote chocolademassa hebt.
  5. Haal de pan van het vuur en roer de eieren, de chocopasta en de suiker door de chocoladeboter.
  6. Schep het zelfrijzend bakmeel door het mengsel.

 

En hier zijn ze dan, recht uit de oven!!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.