Coleslaw (koolsalade

Ik maak deze salade niet zo vaak, heel af en toe maar. Ik bekwam nooit dezelfde smaak die hoort bij echte koolsalade, die ik ooit at op reis en die zo lekker zoet/zurig smaakte.

Ik heb ontdekt, na lang zoeken en proeven, wat ‘het geheim’ van die typische smaak is….karnemelk en melk in de dressing! Tja, simpel maar je moet er opkomen

002.JPG

 

250g witte kool, fijngehakt

250g worteltjes, fijngehakt

1 sjalotje

 

Voor de dressing:

60ml melk

60ml karnemelk

125g mayonaise

1/2 eetlepel azijn

1/2 eetlepel citroensap

30g suiker (of meer of minder, naar smaak)

beetje zout en peper

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.