Over mij

Als dochter uit een gezin waar lekker eten en snoepen centraal staat, kun je dus wel begrijpen dat koken en eten me met de paplepel werd ingegeven. Wat eerst begon met een normale interesse in koken – hoe schil je deftig een aardappel en van die dingen- ontwikkelde zich in een ware passie voor koken.

Ik hou heel erg van nieuwe gerechten en smaken uitproberen. Die test ik dan uit tijdens etentjes met vrienden en familie. Maar vooral ManvanEten is mijn jury, wat die mens al voorgeschoteld kreeg de laatste jaren is ongelooflijk …ja, soms lukt iets niet of is het eens niet zo lekker 🙂

Ik begon deze blog eigenlijk vooral om een verzamelplaats te hebben waar ik al mijn recepten kon terugvinden. Zo kon ik mijn lade met knipsels echt eens leegmaken.. Ik was al lang blij als ik ook enkele vrienden kon helpen met deze blog. Zo bleven ze niet vragen om ‘dat’ recept….en kijk, na 10 jaar zijn er toch wel heel wat lezers bijgekomen, wat ik alleen maar super vind. Ondertussen kreeg de blog al een paar keer een ander jasje, want we willen mee met de trends, niewaar…

Met eenvoudige, maar heerlijke recepten is mijn blog uitstekend geschikt voor de thuiskeuken. Wat ik klaarmaak, kan iedereen zelf ook thuis bereiden. Af en toe geef ik een bepaalde twist aan iets gewoons waardoor het opnieuw een ‘ander’ gerecht wordt. Hoe ik dit doe? Veel ideeën opdoen op andere foodblogs, kookboeken verslinden en alles wat maar met eten te maken heeft opslaan en voor de rest…experimenteren in de keuken!

Nathalie, 49, foodie

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone