Energierepen

008.JPG

150g dadels

50g hazelnoten

150g havermout

1 eetlepel rauw cacaopoeder

40g honing

2eetlepels olijfolie

2 eetlepels water

 

Oven voorverwarmen op 175°C

Snij de dadels in stukjes en doe in de blender samen met 2 eetlepels water. Pureer.

Hak de noten grof.

Voeg noten en havermout toe aan de dadelpuree.

Warm de honing heel kort op in de microgolf en voeg, samen met de olijfolie, toe aan het deeg.

Neem een bakplaat en beleg met bakpapier en duw het deeg hierin tot je een dikte van zo’n 2 cm hebt.

Bak voor 25-30 minuten in de oven.

Laat afkoelen en snij repen.

Hééééérlijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.