Erwtenstamppot met munt

Dit fantastische recept is eenvoudig en snel te maken. Er worden diepvrieserwtjes voor gebruikt, die hierin heel goed tot hun recht komen. Lekker bij vis, vlees of zelfs als vegetarische schotel.

012.JPG

 

2 middelgrote aardappelen, geschild en in kleine blokjes

1kg diepvrieserwtjes

1 handvol verse munt, alleen de blaadjes

een paar klonten boter

Maldonzout en zwarte peper

 

Kook de aardappelen in gezouten water bijna gaar.

Doe er de erwtjes bij en na 2 minuten ook de munt. Giet alles na nog 1 minuut koken in een vergiet. Laat 1 minuut uitdampen, doe terug in de pan en stamp alles door elkaar.

Doe er vervolgens een paar klonten boter door en kruid af naar smaak met peper en zout.

 

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.