Gastblog: Natjes ovenschotel

Er is zoveel te schrijven over gezonde voeding en eten. Daar kan ik uren over schrijven, maar ‘k vind het ook leuk als anderen daar ook bij zouden helpen.

Maak jij soms wel eens een leuke foto van je bordje? En vind je het leuk om af en toe hierover iets te schrijven en jouw culinaire kennis te delen met mijn lezers? Dan ben ik op zoek naar jou! Je kunt me bereiken via deze blog, of anders via mijn e-mailadres…of spreek me gewoon aan mocht je me tegenkomen…:-)

De start wordt gegeven door mijn studeercollega én naamgenootje Nathalie. Zij is een toonbeeld van wat een “gezonde foodie” is. Zij houdt van lekker en gezond eten in de brede zin van het woord. Ze deinst niet terug voor onbekende en ongewone levensmiddelen en ontdekt maar al te graag nieuwe bereidingswijzen, zij het zelf achter het fornuis of op restaurant….én ze is een fan van het eerste uur van Sandra Bekkari, net zoals ik. Haar receptje is een eigen interpretatie van een recept van Sandra en dat wil ze graag met ons delen, joepie!

13227870_1134984639855323_128617496_n

 

Mijn aangepaste versie van Sandra’s gerecht met zoete paprika’s:

3 zoete paprika’s

1 stengel prei

1 bakje champignons

kippenkruiden

2 bolletjes mozzarella

pijnboompitten

Oven voorverwarmen op 180°

Snij de zoete paprika middendoor, haal de pitjes eruit.

Wassen en in de overschotel leggen

peper en zout er over en besprenkelen met olijfolie

In de oven voor 15 minuten op 180°C.

Ondertussen de prei, champignons fijnsnijden en de mozzarella in plakken.

Haal na 15 minuten de zoete paprika uit oven.

Doe de prei en champignons erop. Kruid met peper zout en de kippenkruiden.

Leg de plakken mozzarella erop samen met de  verse basilicum en de pijnboompitten en zet voor 20 min in oven.

Overheerlijk !

Voilà Natje 

Lijkt me héérlijk! Dankjewel xx

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.