Griekse omelet

015.JPG

 

6 eieren

100g fetakaas

1 rode ui

4 middelgrote trostomaten

50g ontpitte zwarte olijven

olijfolie

2 eetlepels gehakte peterselie

peper en zout

 

Verkruimel de feta. Pel de ui en snij hem in fijne ringen. Spoel de tomaten en snij ze in kwartjes.

Klop de eieren in een kom los met peper en zout. Vermeng ze met de peterselie.

Bak de uiringen lichtjes goudbruin in een likje olijfolie.  Doe er de olijven en de tomaten bij.  Laat 1 minuut bakken.

Schenk er de eieren bij.  Laat op een middelhoog vuur bakken tot de eieren bijna gestold zijn.

Strooi er de verkruimelde feta bij. Zet onder de hete grill tot de kaas een beetje uitsmelt.

Kruid af met peper.

Lekker met bruin brood of gebakken aardappelen.

 

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.