Groenten rijststoofpotje

rijst-met-champigons-paprika-ajuin.jpg

 

Voor 2 à 3 personen:

  • 100 g rijst
  • 250 ml water
  • 3/4 bouillonblikje (groenten)
  • olijfolie
  • 1/4 groene en gele paprika
  • 1/2 rode paprika
  • 5 grote parijse champignons
  • 3 koffielepels tomatenpuree
  • paar druppeltjes tabasco
  1. Kuis de groenten en snij in blokjes.
  2. Stoof ze aan in een scheutje olijfolie.
  3. Voeg de ongekookte rijst toe en stoof even mee.
  4. Voeg water, bouillonblokje, tomatenpuree en tabasco toe.
  5. Laat 30 minuten onder deksel zachtjes pruttelen.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.