Havermuffins

Geen vet, weinig suiker, goed voor de lijn en heel weinig werk….het perfecte tussendoortje of zelfs ontbijt dus!

012.JPG

2 Flandria appels

200g havermout

1 eetlepel kaneel of speculooskruiden

zoetstof, naar smaak en keuze (ik neem Tagatose)

2 eetlepels poedersuiker

beetje melk of water

 

Oven voorverwarmen op 180°C.

Rasp de twee appels fijn.

Roer de appel samen met de havermout, de kruiden en de suiker tot een deegje.

Als het deeg niet sappig genoeg is voeg dan wat water of melk toe tot je een mooi glad deeg bekomt.

Schep het deeg in muffinvormpjes en bak zo’n 30 à 35 minuten in de oven.

Bestrooi met wat poedersuiker.

 

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.