Hemelse appeltaart

appeltaart 003.JPG

 

  • 4 appels
  • rol kruimeldeeg
  • 20g boter
  • 2 eetlepels bloem
  • 100g room
  • 80g poedersuiker
  • 1 ei
  • 125g nougat

 

  • Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in schijfjes.
  • Verwarm de oven voor op 180°C
  • Bekleed de taartvorm met het deeg en prik gaatjes in. Leg de schijfjes appel erop
  • Klop room, suiker, ei met een vork en giet dit mengsel op de appels
  • Stamp de nougat fijn en strooi die op de taart open.
  • Bak 45 minuten in de warme oven
  • Overgiet als de taart koud is met glazuur (hoeft niet, is enkel voor het oog, de smaak blijft dezelfde)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.