Kabeljauw met courgette en tomaat

Eenvoudig te bereiden gerechten zijn mijn favorieten. Dit is een klassieker, die hier vaak gegeten wordt

 

001.JPG

 

500g kabeljauw

peper en zout

viskruiden voor de vis

2 grote courgetten, in blokjes

4 tomaten, ontveld en in blokjes

1 eetlepel provencaalse kruiden

2 potjes room

150g gemalen kaas (naar smaak)

 

Oven voorverwarmen op 180°C.

Dep de vis droog en kruid met de viskruiden

Doe de olie in de wok en bak hierin de courgetteblokjes ongeveer 10 minuten.

Voeg van het vuur de provencaalse kruiden, de tomatenblokjes en peper en zout toe.

Vet de ovenschaal klein beetje in en beleg de bodem met de helft van het groentenmengsel.

Leg de vis er bovenop en dek af met de rest van het groentenmengsel.

Giet de room over de ovenschotel en bestrooi met wat gemalen kaas

Zet de schaal 40minuten in de warme oven.

Heerlijk met pasta of puree

 

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.