Kabeljauw met olijven, kerstomaatjes en Philadelphia

Inspiratie opgedaan bij Pascale Naessens…haar “pure keuken” is één van mijn favorieten! En na de zware maaltijden van de voorbije dagen is dit een welkomertje voor de maag 😉

011.JPG

2 kabeljauwhaasjes

een handvol olijven

een handvol kerstomaatjes

2 teentjes look

1 klein potje Philadelphia

2dl witte wijn

dille, venkelzaadjes, zout, peper

olijfolie

 

Leg in een ovenschotel de haasjes.

snij de olijven in 2 en leg ze in de ovenschotel

Voeg de kerstomaatjes erbij. Plet en snij de look fijn en strooi over de vis.

voeg de kaas toe, verdeeld over de schotel.

Kruid met venkelzaadjes (geplet in de vijzel), dille, peper en wat zout.

Overgiet met de witte wijn en besprenkel met wat olijfolie.

Oven van 180°C voor een kleine 30 minuten. Eerst afgedekt met wat alufolie, daarna open, zodat de schotel een mooi korstje krijgt.

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.