150g mager kalfsvlees
4 coquilles
1 avocado
sap van 1 citroen
zure room
cayennepeper
1 bosje peterselie
1 bosje basilicumblaadjes
olijfolie/maisolie
1 sjalot, look, peper en zout
Kalfsvlees in tartaar snijden (blokjes), kruiden met peper en zout. Beetje peterselie en olijfolie erbij en koel bewaren in de koelkast.
Schil de avocado, mix het vruchtvlees met een schepje zure room en citroensap. Kruid met cayennepeper en beetje zout. Vul een spuitzakje (ik maak dit met een plastiek zakje waar ik een hoekje van knip)
Mix basilicumblaadjes met olijfolie, maisolie, sjalot, look, peterselie en zout
Maak met een uitsteekvorm een torentje van de tartaar. Bak de coquilles kort en leg ze bovenop het vlees.
Spuit een beetje avocadocreme ernaast en leg er ook een coquille op.
Kruid met grof zout en besprenkel wat basil/peterselie olie ernaast.
Heel erg lekker!