Kip/appel/geitenkaas

kipgeit2.jpg

  • Voor de liefhebbers van geitenkaas…zoals ik dus! :-
  • 2 dubbele kippefilets
  • 2 jonagolden
  • 4 sneetjes geitenkaas
  • rozemarijn
  • olijfolie
  • peper en zout
  • snij de kip in twee en bak rondom bruin in een hete pan
  • kruid met peper en zout
  • wrijf een ovenschotel in met olijfolie
  • snij de ongeschilde appel in dunne partjes en schik in de schotel
  • leg er de kip opleg op elk stukje kip een sneetje geitenkaas
  • besprenkel met nog wat olijfolie en steek in de kaas enkele takjes rozemarijn
  • plaats een 30 tal min in een voorverwarmde oven op 180°
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.