Linguini met scampi en rucola

scampirucola.jpg

  • 250g verse linguini
  • 24 grote scampistaarten
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 1 zakje rucola
  • 250g champignons
  • 1 glas witte wijn
  • 1 glas room
  • olijfolie
  • peper, zout
  • parmezaan
  1. ontdoe de scampis van hun schaal
  2. snij de knoflook fijn
  3. snij de tomaatjes in 2 en de champignons in 4
  4. bak de champignons met de geperste knoflook enkele min in een hete pan
  5. haal uit de pan en bak er nu kort de scampis in
  6. kruid met peper en zout
  7. blus met de witte wijn en voeg dan de room toe
  8. laat eventjes goed opkoken
  9. voeg er de champignons, tomaatjes en de versneden rucola aan toe
  10. kruid eventueel bij
  11. dien op met de linguini
  12. schaaf er nog wat parmezaan over
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.