Macaronitaart met broccoli

macaronitaart

benodigdheden:(voor 5 personen)

400gr penne(of andere holle pasta)
250gr broccoli (gestoomd)
150 gr rauwe ham in kleine reepjes
1 gesnipperde ui
90gr boter
3dl kippebouillion
100gr gemalen parmezaan
2,5dl room
4 eidooiers
2 eiwitten
2 eetlepels tomatenpuree
paneermeel
verse basilicum+peterselie
peper en zout

roer tomatenpuree dr bouliion
ui glazig laten worden in boter, ham erbij doen alsook boullion, 20 minuten sudderen
room erbij doen en goed mengen 5 min koken
pasta beetgaar koken
eidooiers loskloppen met peper en zout en eiwitten stijf kloppen
pasta mengen met saus , eidooiers, gehakte basil. en peterselie en 80 gr parmezaan
ronde springvorm van 20cm invetten en op bodem bakpapiertje, dan randen bestrooien met paneermeel
mengsel erin doen en 30 minuten bakken op 18

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.