Ontbijt-haver-bessentaartje

Havermout is nog steeds ‘in’, maar hoeft niet enkel en alleen in een papje gegeten te worden. Je kunt er koekjes, brood, crumble en nog meer van maken.
Deze keer maak ik voor jullie een lekker en energiek ontbijt voor 2 personen. Wees maar zeker dat je genoeg gegeten hebt tot de middag met dit – al zeg ik het zelf – leuke taartje.

2 eieren
80 g havermout
250 g Griekse yoghurt (je kunt ook platte kaas gebruiken)
rood fruit naar believen
1 eetlepel suiker (of honing of zoetstof of…)
beetje vanillepoeder
bakvorm van 15 cm doorsnee

Meng de eieren met de havermout en de Griekse yoghurt goed door elkaar.

Doe er dan het rood fruit en de suiker en vanille bij. Roer nog eens kort door elkaar

Zet in een voorverwarmde oven van 200°C voor ongeveer 35 min.

Laat afkoelen en snij in 2 stukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.