Ontbijtpizza

Luilekker op zondag. Zalig lang ontbijten, de dikke weekendkrant doornemen, nog een tasje koffie…zucht, zalig toch?!

En bij zo’n ochtend hoort ook een eitje. Er zijn tegenwoordig zoveel nieuwe producten op de markt, maar er is één product dat al eeuwenlang zijn waarde bewijst en dat is het ei. Bedenk eens in hoeveel recepten en gerechten een ei zit…juist, het is een geweldig ingrediënt!  Deze pizza is heel makkelijk en eens een tof idee om mensen mee te verrassen, want wie eet er nu pizza als ontbijt…gegarandeerd succes!

 

Recept is voor een grote pizza, ik maakte er een éénpersoonspizza van.

1 pizzadeeg (kant-en-klaar)

8 plakjes spek, in reepjes

4 eieren

een beetje geraspte gruyèrekaas

peper en zout

fijngesneden peterselie

 

Rol het deeg uit.

Verdeel het spek erover.

Breek de eieren mooi op het deeg.

Bestrooi met de kaas en kruid met peper en klein beetje zout.

Zet 15 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.

Werk af met peterselie.

 

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.