Oosterse kip

indische kip
 

500g kipfilet, 1 rode paprika, handjevol roerbakgroenten (naar eigen keuze),  2 lente-uitjes, 100g champignons, 1 eetl rode currypasta; beetje sojasaus; 1 kfl raz el hanout, 200ml kokosmelk, mespunt korianderpoeder, peper, zout, rijst

Bak de kipfilets goed gaar in de olie. Haal ze uit de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.

Stoof de groenten, de paprika en de lente-uitjes in de olie. Breng op smaak met rode currypasta en een beetje sojasaus.

Voeg de champignons toe. Blus met de kokosmelk (om te koken) en laat ongeveer 5 minuutjes garen.

Breng op smaak met sojasaus, raz el hanout en korianderpoeder.

Leg de kipfilets terug in de saus en laat nog even meewarmen

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.