Oudjaar 2009

Al slepend met één been en met de hulp van manlief toch nog een oudejaarsmenu in elkaar gebokst dat héél erg lekker was en eigenlijk niet zoveel werk. De voorbereidingen waren al gedaan, duss…

Als aperitief hadden we champagne met volgende hapjes :

héél cliché : oesters

oesters

 

mango/gerookte eendenfilet/balsamicocreme

mango gerookte eendenfilet

 

bloedworst/gebakken appel/ Luikse siroop

bloedworst appel

 

Gebakken eendenlever op een bedje van gecarameliseerd witloof/ gebakken sintjakobsnootjs met sherrysaus

ganzelever jacobsnootjes

 

Everzwijngebraad met saus van foie gras/ quiche van broccoli en aardappel

everzwijngebraad

 

Het dessert (dat héél erg lekker maar veel te groot gemaakt werd, een kleinere portie zou beter geweest zijn)

aspic van framboos/ witte chocomousse/ speculaaskruimels

witte chocomousse

 

Daarna een lekker glaasje bubbels op het jaar 2010….om een paar uren later richting spoeddienst te rijden…waarna een rupoperatie volgde (maar alles kwam uiteindelijk goed!)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.