Ovenaardappelen met fetakaas

Receptje uit Flair …heel makkelijk, héél lekker!!

 

 

fetapatat
Ingrediënten (voor 2 personen):

– 4 grote vastkokende aardappelen (ik heb Charlottes genomen)
– 1 courgette
– 1 paprika
– 100 g fetakaas
– peper en zout
– oregano
– olijfolie

Bereiding:
– Was de aardappelen en snij ze ongeschild in partjes.
– Was de courgette en paprika en snij in stukken.
– Roer de groenten en aardappelen dooreen en doe alles samen in een ovenschotel.
– Rijkelijk overgieten met olijfolie.
– Kruiden met peper, zout en oregano.
– Ongeveer 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 175°C.
– Haal de schotel uit de oven, roer alles goed dooreen en voeg er de fetakaas, die je in kleine blokjes gesneden hebt, erbij.
– Zet nog een minuutje of vijf in de oven.
– Klaar!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.