Ovenschotel van kip en kaas

002.JPG

 

4 kipfilets

1 uitje

2 teentjes knoflook

4 grote tomaten , ontveld en in blokjes

1bolletje buffelmozzarella

enkele blaadjes basilicum en wat peterselie

olijfolie

1 koffielepel gedroogde oregano

peper uit de molen, zeezout

 

Kruid de kipfilets met peper en zout.  Bak ze goudbruin in olijfolie.

Snipper het uitje en de knoflook en fruit ze glazig in olie. Doe er de tomatenblokjes bij. Kruid goed af met oregano, peper en wat zout en laat 15 minuten sudderen.

Verwarm de oven op 180°C

Giet op de bodem van een ovenschaal de tomatensaus. Leg er de kipfilets op. Leg rond en op elk stuk kip een stukje mozzarella.  Kruid met peper.

Laat even kleuren onder de grill en zet dan voor ongeveer 20 minuten in de oven.

Bestrooi met basilicum en peterselie

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.