Pasta di Nathalie

054.JPG

 

  • gekookte pasta (wat je liefst hebt, alles past)
  • 500g gehakt
  • 2 sjalotjes
  • 2 teentjes look
  • wortel, broccoli, paprika, prei, tomaat (allemaal heel fijn gesneden)
  • oregano, laurier, tijm, paprikapoeder, basilicum en een beetje sambal oelek
  • potje lightroom
  • parmezaneschilfers

 

 

  • Stoof de sjalot met de look glazig. Voeg alle groenten aan de ui toe en laat meestoven. Bak het gehakt rul en voeg, samen met alle kruiden bij de groenten. Laat ongeveer 15minuutjes meebakken.  Giet de room bij dit mengsel zodat een romige saus bekomen wordt.
  • Pasta al dente koken.
  • Serveren met de saus en strooi parmezaneschilfers erover (wat ik vergeten was voor de foto, maar alé, denk die erbij 😉 )

 

Héél lekker en heel vlug klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.