Pasta met artisjok en zongedroogde tomaten

pasta-artisjok
Ingrediënten: pasta, zout, 1 teentje knoflook, 4 zongedroogde tomaten, 1 blik artisjokharten, 1 eetlepel basilicum, parmezanekaas,

Kook de pasta al dente in kokend water met wat zout.

Fruit in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg vervolgens 4 in reepjes gesneden zongedroogde tomaten toe. Roerbak een minuut of 5.

Snij 1 blik artisjokharten in parten. Voeg de artisjokharten, 1 eetlepel fijngehakte basilicum en de pasta toe.

Warm het geheel goed door.

Op je bord kan je er eventueel nog wat schilfers parmezanekaas op doen.

Eet smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.