Pasta met venkel en kastanjechampignons

n de koelkast ligt nog een venkelknol, wat kastanjechampignons en een restje pasta dat dringend verwerkt moeten worden. Er ligt wel nog meer in die koelkast, maar dat is voor later. De som is dan gauw gemaakt, dit zal mijn lunch worden!

005.JPG

een dikke venkelknol

een ui

een flinke hand kastanjechampignons

een lepel dragon

olijfolie

zout en zwarte peper

wat geraspte kaas

 

Snij de venkel in repen. Snij de ui in kleine stukjes. De champignons borstel je wat en snij die dan ook in schijfjes.

Kook pasta volgens de verpakking (of gebruik een restje gekookte, zoals ik)

Stoof in wat olijfolie de ui, de gesneden venkel en de champignons tot ze beetgaar zijn.

Kruid af met dragon, wat zout en flink wat zwarte peper.

Voeg, als dit mengsel bijna klaar is de pasta toe en laat even meebakken.

Spatel in een diep bord, begiet met nog wat lekkere olijfolie.

Strooi er wat geraspte kaas over

 

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.