Pasta met zalm, scampi en artisjokken

002.JPG

pasta naar keuze

1/2kg scampi

200g gerookte zalm

1 blikje artisjokken

wortels, courgette, paprika, tomaat

visfond

lightroom

dilletoppen

peper en zout

 

Kook de pasta. Giet af en bewaar tot op het laatst.

Bak de scampi heel kort in boter, Kruid goed met peper, zout en wat look.

Doe in een wok wat olijfolie, roerbak de groenten beetgaar. Overgiet met wat visfond en lightroom, Laat even inkoken.

Voeg de scampi, gerookte zalm, pasta en kruiden toe.

Roerbak tot alles terug goed warm is.

Werk af met dilletoppen en een goeie draai van de pepermolen.

 

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.