Penne a ‘l improviste

pasta maison

 

Omdat ik geen zin had in boodschappen doen en ik nog ‘t een en ‘t ander in mijn koelkast steken had, ben ik dan maar a l’ improviste aan het werk gegaan.  Een courgette, uitje en teentje look , wat zongedroogde tomaatjes in blokjes en samen stoven in wat olijfolie. Kruiden met zwarte peper, zout, tijm en oregano. Beetje lightroom erbij om tot een saus te komen en dan mengen met de gekookte penne. (eventueel wat parmezane raspen en erover). Ik deed er wat blaadjes basilicum bij.

Het resultaat was deze vegetarische penne.  Die nog overheerlijk smaakte ook!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.