Provencaalse tomaten

Lekker bijgerecht. Een beetje zomer op het bord is leuk met deze miezerige dagen.

dyn009_original_500_333_pjpeg_2648235_089b7455899914a03b99a1e1a969f835.2.jpg

Oven voorverwarmen en een ovenschotel invetten met wat olijfolie.

2 handenvol paneermeel (zelf gemaakt van oud brood!)

lookpoeder (naar smaak)

1 soeplepel gemalen Parmezaanse kaas

1 soeplepel verse citroenzeste

verse tijm

2 soeplepels olijfolie

zout en gemalen peper.

Oven voorverwarmen op 180°C

Alle bovenstaande ingrediënten door elkaar mengen.

Tomaten in dikke schijven snijden en dakpansgewijs in de ovenschotel schikken.  Beetje gemalen peper erover en bovenop het broodkruim strooien.

15 à 20 minuutjes in de oven.

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.