Quinoa met gegrilde kip

Nog een €3 recept van Delhaize. De kervelvinaigrette is verrassend lekker en zal hier nog vaak gemaakt worden.

250 g Bioquinoa

500 g kippenlapjes

400 g pastamix Funghi Genova Delhaize

1 citroen

Verse kervel

1  eetlepel oregano

olijfolie, tijm, 1 teentje look

DSC_8193[1]Snij de citroen in schijfjes. Kruid de kip met peper, zout, olijfolie en tijm. Bak ze samen met de citroen zo’n 10 minuten in de grillpan.

Stoof de groentjes op een hoog vuur met de olijfolie. Breng op smaak en besprenkel met het sap van een halve citroen.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking met water en een klontje boter. Giet af en voeg toe aan de gestoofde groenten en meng goed.

Maak een vinaigrette in een diepe beker door een hand kervel, 15 cl olijfolie en een teentje look te mixen. Kruid af met zwarte peper en zout.

Smakelijk!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

3 gedachten over “Quinoa met gegrilde kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.