Rabarber in de oven met mascarpone en gember

Een heel speciaal dessertje, niet echt mijn favoriet wegens niet zo’n grote fan van gember in desserts , maar toch een leuk en eenvoudig recept om hier achter te laten. Misschien vinden jullie dit wel superlekker, laat het me weten 🙂

003.JPG

500 g rabarber, in stukken

1 eetlepel olijfolie

4 eetlepels rietsuiker

125 g mascarpone

125 g Griekse yoghurt

1 eetlepel gember, heel fijn geraspt

2 eetlepels rietsuiker, extra

 

Meng de rabarberstukken met de olijfolie en de eetlepel rietsuiker.

Leg de rabarber op een bakplaat (met bakpapier). Gril de rabarber tot hij gaar is gedurende een paar minuten.

Laat afkoelen.

Meng de mascarpone met de yoghurt, gember en suiker.

Serveer de rabarber met een schep mascarponeroom

 

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.