Risotto met erwtjes en kabeljauwhaasje

risotto erwtjes

200g erwtjes

10g boter

1 uitje (fijngesneden)

150g arboriorijst

600ml kippenbouillon

2kfl olie

30g parmezanekaas

zout en peper

De erwtjes koken en mixen tot puree. De puree zeven zodat er geen velletjes achterblijven.  Doe de puree in een pan op een zacht vuur en voeg de boter toe. Roer tot de puree de boter volledig opgenomen heeft. Kruid met peper en zout.  Doe in een kommetje met folie over (kleur!). Deze puree kan tot 2dagen vooraf klaargemaakt worden.

Maak de risotto op de klassieke manier klaar.  Doe dan de parmezane en de erwtjespuree erbij en roer goed.

Bak het kabeljauwhaasje in wat boter met veel kruiden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.