Slanke broodpudding met appel en rozijnen

broodpudding.JPG

Een slank receptje dat ik ooit kreeg van een vriendin (dankje Des) , niet te min héél erg lekker en goed voor de lijn!

Moet ook kunnen op het Hof van Eten, toch? 🙂

 

Voor 4 personen (voor de kenners: 5pp/persoon)

  • 1/2 l magere melk 
  • 3 appels in stukjes
  • 30 gr rozijnen 
  • 200 gr brood 
  • ev . pakje flan de france vanillepudding( niet noodzakelijk )
  • 1 ei 
  • hittebestendige zoetstof volgens smaak
  • ev . kaneel

Brood weken in de melk met de zoetstof , flan de france onderroeren alsook de eieren en alles mixen .Voeg de rozijnen toe en de appelstukjes , ev beetje kaneel In bakvorm gieten en 30 – 45 ‘ bakken op 180 ° ( bakvorm eventjes insprayen met de oliespray )

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.