Steak Gorgonzola

steakgorgonzola[1].jpg

 

  •  4 mooie steaks
  •  60ml olijfolie
  •  20ml worcestersaus
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 glas rode wijn
  • vers gehakte tijm
  • 100ml room
  • 1 koffielepel mierikswortelpasta
  • 250g zachte gorgonzola

 

  1. meng in een kom de olie, wijn, worchester, tijm en geperste knoflook
  2. voeg naar smaak wat peper en zout toe
  3. leg er het vlees in en zet een 30 tal min in de ijskast
  4. verwarm de room met de kaas en mierikswortel op een heel laag vuurtje tot de kaas mooi gesmolten is
  5. bak de steak in een hete grillpan (vetstof hoeft niet door de olie in de marinade)
  6. dien op met aardappeltjes in de schil gebakken met wat rozemarijn en een frisse salade
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.