Taboulé met komkommer en munt

Een frisse taboulé smaakt heerlijk, vooral in de zomer! Dit recept is heel puur, heel groen en superlekker.

Tip : past uitstekend bij gegrilde vis

005.JPG

1 kopje couscous

1 kopje kokend water

1 kleine komkommer

sap van 1 limoen

4 takjes verse munt

1 klein uitje

1/2 groene paprika

3 à 4 eetlepels extra vierge olijfolie

zout en peper

 

Giet het kokende water over de couscous, dek af en laat de couscous een 5-tal minuten wellen.

Laat de couscous afkoelen.

Neem wat olijfolie in de handen en wrijf de couscous door de hand

Snipper het uitje zeer fijn, snijd de komkommer en de groene paprika in fijne blokjes en meng de groenten onder de couscous, Versnipper wat munt en roer er ook door.

Breng de taboulé op smaak met peper, zout en limoensap

 

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.