Tomaat mozzarella in de oven

tomaatmozzarella

 

4 schijfjes ui,  1 mooie ronde tomaat,  1 mozzarellabolletje,  basilicumblaadjes,  beetje provencaalse kruiden, 1kfl olijfolie +1 kfl balsamicoazijn, olie voor schaal in te vetten

Snij de tomaat in 4 gelijke schijven en ook de mozzarellabol. Leg eerst tomaat, dan uischijfje, dan mozzarella en scheur de basilicumblaadjes erover, strooi met kruiden en herhaal tot de tomaat weer “heel” is.

Schik dit torentje in een ingeoliede schaal. Laat gedurende 15min lichtjes bakken in een warme oven (180°) : de kaas moet beginnen smelten.

Schik op een bordje en besprenkel met de olie en azijn. Nog een beetje basilicumblaadjes erover en hmmmm!!

Na de oven ziet het er zo uit (het bleef niet rechtstaan maar smaakte daarom niet minder) 😉

tomaat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.