Tomatensalade met avocado

Een heerlijk fris voorgerecht, bijgerecht of lichte lunch.

kXgOqVGBEj8WLZP2t9V-sD-HLqAyZxHvOW654XTSzyU=w1031-h685-no.jpg

 

1 grote tomaat

150 g bocconcini (of kleine mozarellabolletjes), in 2 gesneden

1 grote avocado, in dikke plakken

verse basilicumblaadjes

1 eetlepel notenolie

citroensap

zwarte peper en wat Maldonzout

 

Leg de tomaat, mozarella en avocado op een bord, bestrooi met de basilicumblaadjes.

Besprenkel met de notenolie en het citroensap en kruid met zwarte peper.

Strooi er voor het opdienen wat Maldonzout over.

 

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.