Vis met tomaat en kaassaus

Een heel simpel doordeweeks gerechtje, makkelijk en snel klaar te maken en heel lekker!

 

 

viskruidenkaas2.jpg

  • 800g verse vaste vis (panga, kabeljauw, schelvis,…)
  • 600g mix forestière (diepvries Colruyt)
  • 800g tomatenblokjes in blik met basilicum
  • 1 potje kruidenkaas
  • 1 klein glas witte wijn
  • gedroogde mediterrane kruiden
  • olijfolie
  1. verwarm de oven op 200°
  2. giet wat olijfolie in een grote ovenschotel en verdeel er de diepgevroren groentjes over
  3. schik er de vis over en kruid met peper en zout
  4. meng de kruidenkaas met de tomaten en de witte wijn en schenk over de vis
  5. kruid met de mediterrane kruiden
  6. plaats gedurende 40min in de oven op 200°

Ik gaf er puree bij, maar rijst, pasta ed. kan zeker ook!

 

Smakelijk!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.