Nathalie Deleu28 sep. 20161 minutenBrood & OntbijtPompoentjeUren kan ik, met een tas koffie en mijn laptop op schoot, rondneuzen op Pinterest naar recepten die ik wel eens wil uittesten. Zo kwam...
Nathalie Deleu6 aug. 20151 minutenGebak & DessertsGepocheerde peren met bosbessen en een vleugje sinaasappelDe klassieke bereiding met rode wijn scoort altijd. Bij deze variante brengen de bosbessen en de sinaasappel de peren een heel lekkere...
Nathalie Deleu13 jun. 20141 minutenVleesVarkensstoofvlees met speculoosDe Man hier in huis eet alles wat ik kook met veel liefde op. Hij is echt een alleseter, waarvoor hoera! 🙂 Maar het is en blijft een...
Nathalie Deleu2 jan. 20141 minutenVleesStoofpot van everzwijnEen lekker stoofvlees van everzwijntjes. Echt iets voor op de feesttafel! 800g everzwijnstoofvlees (in stukjes) 1 sjalot boter 2eetlepels...
Nathalie Deleu16 mei 20092 minutenRijstJambalayaJambalaya is de naam van een rijstschotel die ontstaan is in de Creoolse en Cajunse keuken in Louisiana. Het zou een afgeleide van het...