Fruit en groente uit een flesje

Als foodblogger mocht ik voor Delhaize een nieuwe smoothie en een sapje proeven en ik, ik was daar blij mee. Ik krijg graag dingen, héél graag zelfs en al is het een simpel bonnetje om iets gratis af te halen, ik vind dat altijd een beetje feest.

bYA6NIdJ7KBf4Nj7uyYFB4urhcS3UULjWMMz5lmSOus=w1028-h709-noOok al ben ik niet echt een sapjesdrinker, toch pers ik regelmatig wat citrusvruchten om mijn vitaminepeil hoog te houden.En af en toe waag ik me ook wel aan een smoothie, vooral in de zomer is dat heerlijk én lijnvriendelijker dan een ijsje. De drankjes van Delhaize zijn kant en klaar en heel makkelijk om mee te nemen naar werk of school.

Het fruitsapje dat ik koos was er een van 80% appel en 20% wortel. Puur sap, dus zonder bewaarmiddelen en toegevoegde suikers. Goed zo!  Dit sapje krijgt van mij na proeven een  7/10!  Niet al te hoog, maar dat is vooral omdat ik de combinatie niet zo super vind, verkeerd gekozen dus 😉 Je hebt verder nog keuze tussen een combinatie van appel-komkommer-selder en appel-rode biet-gember. Prijs: €1.99 (250ml)

De smoothie is een mengeling van vruchtensap en -puree. Evenwel zonder banaan, omdat veel mensen allergisch zijn aan banaan. Deze nieuwe smoothie bestaat uit 60% ananassap, 25% puree van mango, 10% puree van appel en 5% puree van kokosnoot. Hmmm, dit lust ik héél graag, is volledig mijn smaak, dus 9/10 (want de 10/10 is voor zelfgemaakt)! Prijs : €1.09 (250ml)

e6YCQu5fJKAB5q5KQtDv3WQN-c9MynfrKL9WyMghd10=w982-h709-no

 

 *Tip: ze zijn op hun best als ze heel fris uit de koelkast komen.*

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.