Deze lasagne is zeer vlug klaar en toch ook heel lekker.
Maak eerst de bechamelsaus. De saus moet niet te dik zijn.
In een beboterde schotel doe je eerst een dun laagje saus, dan een laag lasagnevellen. Daarop plakken zalm en spinazie. Op de spinazie doe je wat peper, een beetje zout en nootmuskaat.Herhaal dit tot alles opgebruikt is, eindig met bechamlelsaus.
Je kan bovenop nog wat kaas strooien al je dit wenst. De schotel gaat 30 minuten de oven in op 220°.
Smakelijk!
Maak je dit met verse of diepvries spinazie?
Als je verse gebruikt, kook of stoof je deze dan een beetje vooraf?
Dag Juanita, sorry voor het late antwoord. Ondertussen heb je het misschien al uitgetest 😉
Het kan immers met beide versies spinazie. Wel altijd goed laten uitlekken!!
Smakelijk!
hallo,
Ik had het inderdaad al uitgetest, met verse spinazie die ik goed heb laten uitlekken. Het was superlekker!!