Nathalie Deleu
Appelkoeken
Bijgewerkt op: 15 sep. 2022
Namiddag…koffie….en een koek om zonder schuldgevoel van te snoepen! Of een ontbijt. Of gewoon als late snack.
Of gewoon wanneer je er zin in hebt.
![DSC_8214[1]](https://static.wixstatic.com/media/c68aa8_fa05e276905c49de8ac3b639558fc011~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_651,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/c68aa8_fa05e276905c49de8ac3b639558fc011~mv2.jpg)
150 g havermout
2 eieren
2 eetlepels kokosolie
2 koffielepels kaneel (meer of minder mag, volgens je eigen smaak)
2 grote appelen
snufje zout
Oven voorverwarmen op 180°C
Mix de havermout en de eieren tot een gladde massa
Laat de kokosolie smelten en voeg deze bij de havermout.
Rasp de appelen heel fijn en roer samen met de kaneel en het zout dorheen het mengsel.
Bekleed een kleine ovenschaal (of bakvorm) met bakpapier en giet het deeg in de vorm
Bak de koek ongeveer 50 minuten af in de oven.
Laat afkoelen en snij in stukken.
Smakelijk!