top of page
  • Foto van schrijverNathalie Deleu

Bijzonder gevoel

Bijgewerkt op: 23 sep. 2022

Als je fantastische (kook)boeken schrijft of je hoofd op tv en/of in de kranten komt, dan is het normaal dat mensen je gaan herkennen. Denk dat het leuk moet zijn om dan reacties van mensen te krijgen, moet goed doen voor het ego ook, denk ik…Ik vind het namelijk ook heel tof om eens iemand ‘live’ te zien die ik volg of bewonder. Er op afstappen, nee, dat is niet aan mij besteed. Dan hou ik mezelf voor dat die mensen ook recht hebben op privé, dat ze misschien wel moe worden van telkens vriendelijk te moeten zijn, ze misschien vandaag een offday hebben of zoiets.

Daarnet ging het anders.


Ik was Sint-shopping aan het doen in een gekende speelgoedzaak hier in de buurt. Stond net vreselijk te twijfelen of “Paw Patrol” jongens of meisjesspeelgoed was (echt, ik ben daar volledig niet meer in mee, in die dingen)., toen een man op me afstapte.

“Hallo” zei de man.

“Hallo” zei ik vriendelijk.

“Mag ik jou wat vragen” vroeg de man.

“Natuurlijk” zei ik. Maar dacht : Oooonee, die gaat hier iets vragen over dien Paw Patrol…

“Jij bent toch Nathalie van HofVanEten” vroeg de man

Wauwwww, die had ik niet zien aankomen. Hij was een fan van mijn blog en maakte al veel van mijn blogrecepten klaar en had me herkend van mijn foto hier. Hij was vol lof over hoe ‘makkelijk volgbaar’ ik de recepten neerschreef, want hij was in die paar jaren dat hij mijn blog volgde, toch wel een betere kok geworden.  Ik kreeg er waarlijk bijna een rood hoofd van.  Tot groot plezier van zijn vrouw die er ook kwam bijstaan.

Wat een bijzonder fijn gevoel gaf dat zeg!!

Het is ontzettend leuk om te horen dat mensen plezier hebben aan iets wat je zelf met passie doet. Ik vind het altijd superleuk als mijn vrienden mij complimenten geven over deze blog, maar het doet toch iets meer als een totaal onbekende dit doet.

Het werkt alleszins motiverend om verder te bloggen. Dus, meneer met de mooie snor, bedankt dat je op me toe stapte, bedankt dat je me aansprak en vooral bedankt voor het goed gevoel waar ik nog een hele tijd op zal teren.

Op naar de volgende blog dus 😉

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page