Nathalie Deleu
Bioquiche met broccoli en geitenkaas
Het grote voordeel van dit gerecht is dat het in een handomdraai te maken is. De smaak van de geitenkaas laat zich uitstekend combineren met de pittige smaak van de pesto. Het is goedkoop en supersnel klaar en door de bioproducten heel gezond. Daar kan een afhaalpizza niet tegenop!
![DSC_8175[1]](https://static.wixstatic.com/media/c68aa8_63b6d0fe38cc41afbff2894dce2525a4~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_651,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/c68aa8_63b6d0fe38cc41afbff2894dce2525a4~mv2.jpg)
250ml volle yoghurt Delhaize Bio
3 Bio eieren
1 Bio broccoli
1 potje Le Larry geitenkaas Bio
3 Bio trostomaten
1 eetlepel verse pesto Delhaize Bio
peper en zout
Verwarm de oven voor op 160°C. Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een taartschotel. Prik er met een vork gaatjes in.
Meng de eieren, de pesto en de yoghurt in een grote kom
Snij de broccoli en kook ze zo’n 3 minuten in gezouten water. Laat uitlekken.
Leg de broccoli en de in kwartjes gesneden tomaten in de taartvorm. Bedek met de yoghurt-pestomengeling en voeg kleine stukjes geitenkaas toe. Laat zo’n 25 minuten bakken in de oven.
![DSC_8177[1]](https://static.wixstatic.com/media/c68aa8_08f8a21f619548c8994d35d214fb5466~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_651,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/c68aa8_08f8a21f619548c8994d35d214fb5466~mv2.jpg)
Smakelijk!
#pesto #yoghurt #bladerdeeg #eieren #geitenkaas #trostomaten