top of page
  • Foto van schrijverNathalie Deleu

Feel-good-retro-food

Keuken nostalgie!

Ik herinner me nog de familiefeestjes van vroeger bij mijn mémé toen de ganse familie aan, een veel te krappe, tafel aanschoof. Dan stond ze, met haar onafscheidelijke schort aan, bij de tafel om toe te kijken of iedereen wel genoeg opschepte! Ze deed echt haar best om ons telkens met een indigestie naar huis te sturen. Altijd van alles te veel…Haar specialiteit waren weelderige koude schotels, waar ik als kind heel erg naar uitkeek en zo van kon genieten. En nu maak ik zelf van die schotels en sta zelf genietend toe te kijken hoe iedereen smult……tijd vliegt…

Ook de zomervakantie is al bijna terug verleden tijd en we zijn alweer een stapje dichter bij mandarijntjes en kastanjes en van die dingen. Daarom, en ook omdat ik dit lekker vind natuurlijk, verraste ik gisteren mijn gasten met een tafel vol weelderig feel-good-retro-food. For old times sake…:-)


DSC_9045[1]

#koudeschotel

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page