Nathalie Deleu
Havermoutkoekjes met banaan en chocolade
Lekkere, gezonde koekjes!

1,5 banaan 75 g pure chocolade 75 g cashewnoten 200 g havermout 40 g geraspte kokos 120 g dadelpasta of dadels 60 g kokosolie
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Pel de banaan en snijd hem in stukjes. Hak de chocolade en de cashewnoten grof. 3. Doe de havermout, de geraspte kokos, de dadelpasta, de kokosolie, de chocolade en de cashewnoten in een kom. 4. Voeg de banaan toe. 5. Meng tot een homogeen deeg. 6. Rol het deeg tot balletjes. 7. Leg de balletjes op een vel bakpapier op een bakplaat. Laat wat tussenruimte tussen de balletjes, want de koekjes vloeien een beetje uit. 8. Zet 20 minuten in de oven. 9. Laat afkoelen.
Dit recept is afkomstig uit het boek “Op de groei 2“ van Sofie Dumont
Smakelijk!
#dadels #banaan #havermout #chocolade #kokosolie #cashewnoten #kokos