• Nathalie Deleu

Hemelse appeltaart

  1. 4 appels

  2. rol kruimeldeeg

  3. 20g boter

  4. 2 eetlepels bloem

  5. 100g room

  6. 80g poedersuiker

  7. 1 ei

  8. 125g nougat

  1. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in schijfjes.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C

  3. Bekleed de taartvorm met het deeg en prik gaatjes in. Leg de schijfjes appel erop

  4. Klop room, suiker, ei met een vork en giet dit mengsel op de appels

  5. Stamp de nougat fijn en strooi die op de taart open.

  6. Bak 45 minuten in de warme oven

  7. Overgiet als de taart koud is met glazuur (hoeft niet, is enkel voor het oog, de smaak blijft dezelfde)

#appels #kruimeldeeg #nougat

Recente blogposts

Alles weergeven