• Nathalie Deleu

Homemade crackers

Tijdens mijn zoektocht op zoek naar broodvervangers (omdat afwisseling in eten leuk is)  kwam ik dit recept voor superfoodcrackers uit het Voedselzandloper kookboek tegen. Ze zijn poepsimpel te maken, enorm vullend, lekker en zoals de naam al doet vermoeden zitten ze vol gezonds.


dsc_5878

Verwarm je oven voor op 175 graden Celsius. Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom en laat een half uurtje staan. Stort het mengsel op een bakplaat met bakpapier. Verdeel het mengsel en maak zo plat mogelijk. Ik maakte meteen een vierkant en sneed er toen rechthoekige crackers van. Doe in de oven en bak gedurende minimaal 25 minuten af. Hou je van een heel knapperige cracker? Bak ze dan 35 minuten.

Smakelijk!

#lijnzaad #pompoenpitten #sesamzaad #zonnebloempitten

Recente blogposts

Alles weergeven